1a divisió FEF

Tot a punt per al miniclàssic

1a divisió FEF. Els filials del Barça i el Madrid se les hauran aquesta nit a Valdebebas en el duel més esperat de la nova categoria, que recupera un duel perdut les últimes set temporades

Els filials del Barça i el Madrid es tornaran a trobar sobre un camp de futbol. Serà aquesta nit (21 h, Esport3) a l’estadi Alfredo Di Stéfano de Valdebebas, el mateix escenari que va viure l’últim duel entre els primers equips al mes d’abril. Serà set anys i vuit mesos, o el que és el mateix, 2.800 dies, després de l’últim enfrontament entre les joves promeses dels dos clubs. Aquell últim partit, amb Lucas Vázquez i De Tomás al conjunt blanc i Denis Suárez i Adama Traoré al blaugrana, va ser en la jornada 26 del curs 2013/14 a 2a divisió A i va acabar amb la victòria del Madrid B (3-1), tot i que el curs va finalitzar amb el descens del filial blanc i la tercera posició del Barça B.

El duel entre els equips de Sergi Barjuan i Raúl González, dos exjugadors que han disputat molts duels entre Barça i Madrid i que havien coincidit a la gespa, posarà a prova els futurs talents dels dos equips, perquè el jugador més veterà sobre la gespa serà el blaugrana Ángel Rodado, de 24 anys. En aquest sentit, la plantilla blanca és relativament més jove que la blaugrana, tot i que part de la culpa és que alguns dels més joves ja estan jugant amb el primer equip del Barça. De fet, jugadors com Nico o Gavi seran els grans absents del duel d’avui.

L’objectiu del Barça B aquesta nit és continuar acostant-se a la zona alta de la taula aprofitant la delicada situació del Madrid B, que, tot i no haver perdut a casa, és molt a prop de la zona de descens. A més, els blaugrana volen igualar el balanç històric de resultats en els duels de filials i guanyar al camp del Madrid B, on no ho fan des de la promoció d’ascens a 2a divisió del 1998.

Fet a mida

No és un duel qualsevol, ja que la federació espanyola ha fet mans i mànigues perquè aquest partit es produís. Amb la creació de la nova categoria la composició dels grups era un problema, i finalment la FEF va apostar per enquadrar el Madrid B al grup del nord-est de l’Estat, encara que la resta d’equips madrilenys estiguin a l’altre grup. Era el duel buscat com a gran crida per a la nova 1a divisió FEF i ja ha arribat, i només queda que l’espectacle respongui a l’expectativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)