El Girona B perd el primer partit de lliga al camp del Vilafranca (1-0)

El Girona B d’Axel Vizuete ha perdut aquest migdia el primer partit de lliga de la temporada al camp del Vilafranca, en un partit marcat per una gris primera part dels gironins. Tot i la derrota el filial gironí acabarà líder la jornada i és que el Peralada, amb dos punts menys, descansa aquesta jornada.

En la primera part el Girona B no ha estat bé, i és que pràcticament no ha aconseguit generar ni una sola ocasió de gol per posar la por al cos dels jugadors locals. A més, en una acció d’estratègia que ha culminat Pluvins, ha encaixat l’1-0 en el minut 16.

En la represa el guió ha canviat, i és que el filial gironí ha fet un pas endavant i ha començat a disposar de bones ocasions. Abans, però, els locals podrien haver fet el segon, i és que Escofet ha enviat un xut al pal de la porteria de Jona. Qui més perill ha generat del Girona B ha estat Castro, que primer no ha rematat per ben poc una gran acció de Gabri i després ha tocat el gol amb un remat de cap a l’àrea petita que ha obligat a Toni Casamayor a fer una grandíssima aturada. Dawda, en el tram final, i Adri Gené, ja en el temps afegit, han tingut les últimes ocasions per buscar un empat que no ha arribat.