3a divisió FEF

La Unió fa un pas enrere

3a divisió FEF. Els de l’Alt Empordà perden per la mínima contra el Manresa i després de tres partits continuen sense vèncer a Vilatenim

Figueres 0 Manresa 1

FIGUERES:Mendoza, Jose (Pol Blay, 78’), Carlos García, Toni Gamell (Pol Bastidas, 68’), Maynau, Jorge Torres (Suaibo, 59’), Urri, Dani Gómez (Joel Arimany, 78’), Rami, Timo (Reñé, 68’) i Adri Expósito.MANRESA:Pulido, Putxi, Àlex Sánchez, Moha, Nil Garrido (Biel, 75’), Àlex Iglesias, Pau Darbra (De Sande, 75’), Cuello (Aleix Díaz, 70’), Uri Pérez, Javi López i Noah (Mellado, 89’).GOLS:0-1 (51’) Noah.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:A Moisés Hurtado, Moha, Álex Iglesias, Javi López i Uri Pérez.T.V.:Cap.COMENTARI:El Figueres va caure per la mínima contra el Manresa, un dels candidats a lluitar per accedir a les posicions de ‘play-off’ al final del curs. Una diana de Noah va decantar un partit que els figuerencs van tenir opcions d’empatar al final, però els va costar Déu i ajuda generar joc ofensiu per inquietar prou la defensa rival. El matx va començar amb una rematada al pal dels visitants a la sortida d’un córner (5’). Rami i Timo van intentar aproximacions a l’àrea rival, però Mendoza va haver de salvar els de l’Alt Empordà amb una bona intervenció a xut de Javi López (35’). Ja en la segona part, Noah va caçar una pilota solta al segon pal per retallar amb molta fredor, superar el porter de la Unió i establir el 0-1 que seria definitiu. Arimany, en el 93’, va poder fer la igualada amb el cap, però els del Bages van sentenciar al contraatac, just abans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)