Champions

Vinicius lidera la golejada del Madrid al feu del Xakhtar (0-5)

EL brasiler ha marcat un doblet i ha fet una assistència. El conjunt blanc lidera ara el grup

No ha fallat el Real Madrid a l’Olímpic de Kiev on ha golejat al Xakhtar (0-5) liderat per Vinicius que ha marcat 2 gols i ha repartit una assistència.

Ha estat molt superior el conjunt entrenat per Carlo Ancelotti, que, tot i això, li ha costat obrir la llauna i, de fet, ho ha hagut de fer amb un gol en pròpia porteria. Poc abans del descans, el capità Serhiy Kryvtsov s’ha introduït a dins una pilota intentant evitar la rematada de Benzema a centrada de Lucas Vázquez.

En la segona part ha emergit Vinicius, que ha obert escletxa amb dos gols, un d’ells, de bella factura desfent-se amb un eslàlom de diversos rivals i donant una assistència a Rodrygo que ha marcat el 0-4. Finalment, Benzema, a passada d’Asensio, ha completat la mà de gols.

El Madrid és líder de grup, empatat a punts (6) amb el Sheriff i treu dos a l’Inter (4).