Champions

El Liverpool supera l’Atlético en un partit boig (2-3)

Griezmann iguala un 0-2 amb un doblet però és expulsat per una entrada perillosa

El Liverpool ha superat l’Atlético de Madrid (2-3) en un duel ple d’ingredients al Wanda Metropolitano. Bona part del protagonisme se l’ha endut Antoine Griezmann, que ha igualat el 0-2 amb què havia arrencat el conjunt de Klopp amb dues dianes per tancar una primera part vibrant (2-2). L’exblaugrana, però, ha vist la vermella directa poc després del descans, per una entrada perillosa a Firmino. I el Liverpool ha acabat enduent-se els tres punts gràcies a un penal molt ingenu d’Hermoso.

Una gran acció de Salah que Milner ha desviat ha significatel 0-1 (8’). I una bona rematada de Keita en recollir un refús defectuós de Felipe, el 0-2 (13’). L’Atlético, però, ha tretl’orgull. Griezmann ha marcat l’1-2 en posar el peu per desviar un xut de Koke, després d’una bona acció de Lemar (20’). El francès ha fet embogir el Wanda amb el 2-2, en fer bona una passada de João Felix amb un gran control (34’).

La vermella al davanter (51’) ha fet canviar l’escenari. El Liverpool, però, ha hagut d’aprofitar un regalde Mario Hermoso, que ha comès un penal ingenu. Salah ha batut Oblak (80’). L’afició local s’ha acabat d’encendre poc després, perquè l’àrbitre ha assenyalat un penal de Jota a Giménez, però li han fet revisar la jugada des del VAR i s’ha fet enrere. L’Atlético ha tingut una última ocasió, de Correa.