3a divisió FEF

El Peralada rep l’Hospitalet amb l’objectiu de dormir líder

Els d’Hèctor Simón venen de descansar el cap de setmana passat i poden aprofitar l’ensopegada del Girona B per ocupar el lideratge

El Peralada ha tingut quinze dies –li va tocar descansar en l’anterior jornada– per preparar el partit d’aquesta tarda al municipal de Peralada contra l’Hospitalet (16.30h). A priori és una avantatge, però a l’hora de la veritat és una incògnita com haurà provat aquest descans a un conjunt xampanyer que duia la cinquena posada marxa posada, i és que els d’Hèctor Simón ja són l’únic equip de la lliga que encara no coneix la derrota, després que el Girona B perdés la seva condició d’invicte la setmana passada al camp del Vilafranca.

L’ensopegada la jornada passada del filial gironí és precisament el que ofereix una gran oportunitat al Peralada, i és que els xampanyers dormiran líders en solitari aquesta nit si són capaços de superar l’Hospitalet. Després els d’Hèctor Simón haurien d’esperar els resultats de diumenge per saber com tancarien la jornada, però si més no ja posarien pressió, i és que amb un partit menys es mantenen de ple en la lluita pel lideratge.

Superar l’Hospitalet no serà gens fàcil, i és que els riberencs també volen fer valdre la seva condició d’aspirants a tot, i és que després d’un mal inici de curs amb tres derrotes i un empat han estat capaços d’encadenar tres victòries i acostar-se a les posicions capdavanteres de la classificació. Per tant, els xampanyers tenen avui l’oportunitat de donar un cop d’autoritat i distanciar un possible rival directe, però per aconseguir-ho hauran de guanyar a casa, on de moment només han guanyat un partit i n’han empatat dos, deixant escapar els únics punts de tot el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)