3a divisió FEF

L’Olot estrena el documental del centenari

Emoció. la peça, d’aproximadament una hora, ha estat produïda per Zeba Produccions i dirigida per Tània Ribas. En el documental es fa un viatge per la història del club aturant-se als fets més remarcables amb la veu de diversos personatges

L’Olot ha estrenat als Cines Olot el documental especial del seu centenari. En l’acte hi ha hagut la presència de diversos jugadors i exjugadors del club de la Garrotxa, directius i exdirectius, exentrenadors i ple d’autoritats remarcables de les comarques gironines.

Abans de la sessió d’estrena, que s’ha fet simultàniament en dues sales, s’han fet els respectius parlaments a càrrec de Carles Llorens, president de la comissió del centenari, Tània Ribas, directora de la peça produïda per Zeba Produccions, Joan Agustí, president de l’Olot, i Pep Berga, l’alcalde de la localitat.

En el documental, sota el nom de “Memòries de la Unió Esportiva Olot”, es repassa la història del club centenari aturant-se en els fets més remarcables i tot, amb la veu de diversos personatges il·lustres, principalment, exjugadors, exentrenadors i expresidents de diferents èpoques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)