3a divisió FEF

El Peralada supera l’Hospitalet i se situa líder (2-0)

Brillants. Els de l’Alt Empordà han fet una gran primera meitat en la qual Adrià Casanova ha marcat les dues dianes decisives (5’ i 26’). En la segona, els riberencs han pressionat però Aroca i la defensa xampanyera han mantingut a ratlla l’avantatge

El Peralada ha superat a l’Hospitalet en un dels partits destacats de la jornada entre dos equips cridats a lluitar per accedir, com a mínim, al play-off d’ascens a segona divisió FEF (2-0). El conjunt peraladenc ha fet una exquisida primera meitat que ha acabat ja amb el 2-0 definitiu gràcies a dues dianes d’Adrià Casanova en el 5 i el 26. Els empordanesos han pogut ampliar encara més l’avantatge però no han tingut prou encert. En la segona part, els locals s’han defensat molt bé dels atacs dels riberencs, que han pressionat de valent però no han pogut ni retallar distàncies.

El partit ha començat de la millor manera per a l’equip dirigit per Hèctor Simón. Després d’un primer avís de l’Hospitalet en un servei de cantonada, Adrià Casanova ha endreçat a dins de la porteria defensada per Nil la primera rematada aprofitant una assistència de Joan Tomàs. El davanter ha rematat de primeres i creuat per superar al porter i avançar als de l’Alt Empordà (5’).

El gol ha donat empenta als locals, que han gaudit de més ocasions a les botes de Llorenç Busquets i Joan Tomàs. Els xampanyers dominaven l’enfrontament i abans de la mitja hora han pogut fer el 2-0 gràcies a una gran jugada col·lectiva que ha acabat amb Ritxi servint una pilota a Micaló i el gironí ha creuat l’esfèrica fins on hi havia Adrià Casanova, a punt per fer el seu doblet particular (26’). Com en l’1-0, l’Hospitalet no ha digerit gens bé el gol en contra i Josu Currais gairebé fa el tercer després de pispar la pilota a la defensa riberenca, que ha hagut de treballar en una contra dirigida per Joan Tomàs que ha acabat amb un xut de Casanova al pal curt que ha marxat a fora.

En la segona part, com era de preveure, l’Hospitalet ha accelerat per buscar retallar distàncies el més aviat possible. Ja en el 49, Micaló ha salvat de manera providencial sota els pals una rematada de Juanan, i en el 54, ha estat Aroca el protagonista amb una aturada antològica amb un nou xut de Juanan Gallego a boca de canó.

En el tram final, el Peralda ha mantingut més allunyats de la seva àrea als de Cristian García i han segellat una victòria que els permet anar a dormir com a líders per posar pressió al Girona B i l’Olot, els seus immediats perseguidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)