1a divisió FEF

El Barça B s’estavella amb el mur de l’Alcoià (0-0)

Poques ocasions. El filial blaugrana ha dominat però ha gaudit de poques arribades a l’àrea visitant –Jutglà, en el 51, ha estavellat una pilota al pal–. Els visitants s’han defensat bé malgrat jugar mitja hora amb un futbolista menys per l’expulsió de Javi García (59’)

El Barça B no ha pogut passar de l’empat a zero al Johan Cruyff contra l’Alcoià. El conjunt blaugrana ha dominat el partit de cap a peus però ha topat amb una defensa visitant molt ben situada i també amb el pal, després que Jutglà fes una rematada creuada en el 51. Tot i jugar amb un menys per l’expulsió de Javi García, l’Alcoià ha gaudit d’una bona ocasió a rematada de Primi (84’) que podia haver deixat amb un pam de nas als culers.

La primera part ha estat plana i avorrida. Els dos equips no han pogut generar joc ofensiu tot i que ha estat el Barça B l’equip més insistent gràcies al domini de la possessió. L’equip dirigit per Sergi Barjuan, però, no ha trobat el camí del gol davant d’un Alcoià còmode sense la iniciativa i amb les línies ben juntes. I és que, l’ocasió més clara dels blaugrana no ha arribat fins el minut 44, quan Abde ha fet una bona jugada des de la banda esquerra que ha acabat amb una centrada al punt de penal que Rodado ha rematat de primeres regirant el cos molt bé. El porter José Juan, però, ha pogut aturar en dos temps el xut del davanter del Barça B.

En la segona part, la tònica del partit no ha canviat gens. La iniciativa ha estat total del filial del Barça, que en el 51 ha estavellat una pilota a la base del pal després d’una bona combinació entre Guillem Jaime i Jutglà. L’ex de l’Espanyol B ha creuat la rematada fins a topar amb la base del pal dret de l’Alcoià.

En el 59, l’enfrontament ha pogut fer un gir determinant. Javi García ha fet una entrada agressiva a Guillem Jaime que li ha suposat veure la vermella directa. Això ha fet, però, que l’Alcoià ajuntés encara més les línies i es tanqués sense miraments al darrera.

L’Alcoià, a pilota aturada, ha gaudit d’una ocasió immillorable amb una rematada de Primi que Iñaki Peña he rebutjat amb una estirada brutal (84’) i tres minuts després De Vega ha fet lluit José Juan amb un xut sec al pal curt que el porter ha rebutjat també molt bé a corner.

Al final, la falta d’espais i les poques idees del Barça B per generar-los ha condemnat l’equip barceloní ha encadenar el segon empat consecutiu sense gols després del que va aconseguir en el miniclàssic contra el Madrid B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)