Un primer acte de lideratge

3a divisió FEF. El Peralada venç l’Hospitalet gràcies a dues dianes d’Adrià Casanova (5’ i 26’)

Peralada 2 L’Hospitalet 0

PERALADA:Aroca, Micaló, Alan Baró, Sergi Romero, Guillem, Pol Gómez, Ritxi Mercader (Raúl Martínez, 75’), Llorenç Busquets (Youssef, 75’), Josu, Joan Tomàs (Marc Medina, 52’) i Adrià Casanova (Biel Font, 63’).L’HOSPITALET:Nil, Guillem Pujol, Adrià Parera, Sergi Valls (Joel Lasso, 45’), Raúl Pérez (Joan Verdú, 60’), Abdoul, Cristian Gómez, Juanan Gallego, Canario, Lobato i Miquel Ripoll (Carlos Cano, 60’).GOLS:1-0 (5’) Adrià Casanova. 2-0 (26’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Rius Riu.T.G.:Guillem Pujol, Cristian García, Sergi Valls, Abdolai, Ritxi, Guillem, Raúl Pérez, Biel Font i Canario.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Peralada.

El Peralada va superar un dels favorits a l’ascens, l’Hospitalet, gràcies a una primera part brillant i dues dianes d’Adrià Casanova, el gran protagonista del matx (2-0). El triomf permet als d’Hèctor Simón situar-se líders provisionals i pressionen el Girona B i l’Olot, els seus rivals més directes.

Tot just en el minut 5, Casanova va empènyer a dins una assistència de Joan Tomàs en la primera ocasió local. El gol va fer créixer els de l’Alt Empordà, que van disposar de més ocasions de gol a les botes de Llorenç Busquets i Joan Tomàs, fins que, en el 26, de nou Casanova va fer gol. Una jugada grupal va acabar amb una centrada de Micaló que el de Joanetes va endreçar dins de la porteria defensada per Nil. El Peralada no va poder augmentar l’avantatge abans del descans tot i que Josu Currais i el mateix Casanova van protagonitzar aproximacions.

En la segona part, l’Hospitalet va intentar retallar distàncies accelerant i trepitjant més terreny rival. Juanan Gallego va topar amb Micaló i Aroca, providencials, i a poc a poc, els riberencs van perdre frescor i forces per atacar.