El Figueres torna a assaltar Riudarenes

3a divisió FEF. Molt efectiva, la Unió fa valer un gol de Suaibo (70’) i supera el filial gironí, que encadena la segona derrota

Girona B 0 Figueres 1

GIRONA B:Jona, Benítez (Maxi Villa, 75’), Monjonell, Loïc Williams, Palacios (Adri Gené, 70’), Àlex Sala, Méndez (Mateo, 70’), Pau Víctor (Sarko, 46’), Arnau Ortiz, Castroviejo (Dawda, 46’) i Gabri.FIGUERES:Jaime, Espuña, Carlos Garcia, Toni Gamell, Maynau, Jorge Torres, Urri (Pol Bastidas, 86’), Pol Blay, Adrià Ramírez (Adri Expósito, 86’), Suaibo (Marc Reñé, 75’) i Joel Arimany (Dani Gómez, 77’).GOLS:0-1 (70’) Suaibo.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Monjonell, del Girona, i Jorge Torres, Toni Gamell, Adri Expósito, Dani Gómez i el tècnic Moisés Hurtado, del Figueres.T.V.:directa al visitant Pol Bastidas (90’).

Com ja va fer la temporada passada, el Figueres va sorprendre el Girona B a Riudarenes i va celebrar, amb una bona colla d’aficionats que el van acompanyar, un triomf valuós i necessari, gràcies a una dosi molt alta d’efectivitat. El conjunt de Moisés Hurtado en va fer prou aprofitant una rematada de Suaibo (70’) per guanyar un filial gironí que cedeix el lideratge –el Peralada n’és el gran beneficiat– i que encadena dues derrotes.

En la primera part, el Girona B va tenir més a prop el gol, sobretot en un xut de Castroviejo que es va estavellar al pal (14’) i en una ocasió clara de Pau Víctor, que va trobar molt bona resposta de Jaime, un dels noms propis del duel (34’). A la Unió li va costar molt arribar amb claredat a la porteria rival en el primer període.

El porter Jaime va tornar a estar fi en treure un xut de Gabri, ja en la segona part (55’). El partit, però, continuava obert, i el Figueres ho va provar amb un xut de Suaibo i un cop de cap de Joel Arimany. Va ser el preludi del gol figuerenc. Suaibo va agafar una pilota després d’una relliscada de Monju, es va plantar a l’àrea i va fer un xut encreuat que va superar Jona (70’). Amb el 0-1, el conjunt d’Àxel Vizuete va intentar reaccionar, però es va precipitar i li va costar moltíssim crear perill. El conjunt empordanès va treballar bé, amb ordre i disciplina, i fins i tot va tenir alguna oportunitat per estirar-se i buscar el segon. En els últims minuts, el Girona B, amb el debut de l’uruguaià Maxi Villa un cop superada una greu lesió, va posar pilotes a l’àrea. Adri Gené en va tenir una i, en una falta lateral, Monjonell la va pentinar, però la Unió la va treure bé.