1a divisió

L’Osasuna frena el Madrid (0-0)

Després d’imposar-se en el clàssic, el Madrid no ha pogut passar de l’empat al Bernabéu contra l’Osasuna, una de les revelacions de la lliga. Els navarresos fins i tot han tingut una ocasió claríssima per marcar el 0-1, tot i que els blancs han acabat buscant amb insistència el desequilibri.

La primera meitat ha tingut molt poques ocasions de perill. L’Osasuna, ben plantat, ha fet molt bon treball sense pilota i ha dificultat la feina al Madrid, que ha fet el primer xut en el minut 30, de Militao des de molt lluny. Poc després, ho ha provat Vinicius. Els navarresos tampoc s’han pogut estirar gaire i no han fet treballar Courtois. En canvi, en l’arrencada de la segona meitat, l’Osasuna ha tingut molt a prop el 0-1, en un contraatac de manual. El xut de Moncayola s’ha estavellat al pal i, en el rebuig, Carvajal no s’ha fet gol per ben poc (50’). A l’altre costat, una acció puntual de Benzema ha acabat amb un xut que ha tocat el travesser (61’). Sergio Herrera ha fet una gran intervenció a xut de Vinicius, en posició dubtosa (70’). Casemiro ho ha provat des del mig del camp. També n’ha tingut una Marcelo, en una paret amb Vinicius (87’). Els navarresos, però, han sabut resistir l’empenta blanca de la recta final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)