Més futbol

1a CATALANA / PREFERENT

El TCE admet a tràmit el recurs del Mollet

La lentitud del procés podria provocar que la lliga comencés abans de la resolució final

La tercera va ser la bona per al Mollet. Després de veure com els comitès de competició i apel·lació desestimaven el seu recurs, el Tribunal Català de l'Esport (TCE) va admetre a tràmit la petició del conjunt del Vallès Oriental, en què defensa el seu dret a disputar la fase d'ascens a primera catalana que va jugar l'Aiguafreda, en considerar que aquest equip hi renunciava després de vendre la seva plaça al Vic.

El TCE requereix a la federació catalana que en el termini de deu dies hàbils aporti la documentació acreditativa del procés de fusió entre l'Aiguafreda i el Vic. D'altra banda, el TCE ha denegat la petició del Mollet d'ajornar l'inici de la primera catalana i la preferent perquè «el prejudici causat seria major que el que pretén evitar», un fet que no ha agradat al president del Mollet, Feliu Tura. «La resolució ens deixa un sabor agredolç. D'una banda, el TCE, en admetre el recurs, dóna legitimitat a la demanda. De l'altra, la lentitud del procés és tan preocupant que, si algú no es posa aviat les piles, dubto que hi hagi sentència abans de començar la competició», afirmava el màxim dirigent dels del Vallès Oriental, que considera que els han denegat l'aturada de les competicions per poder fer vacances. «És intolerable aquesta manca de responsabilitat. Hi ha tot un club de futbol pendent d'aquesta resolució i el que fan és anar-se'n de vacances, quan la nostra demanda va ser presentada el 21 de juny. Crec que el rebuig de la mesura cautelar proposada pel Mollet només té com a objectiu poder fer tot el mes d'agost de vacances.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)