1a divisió FEF

El Costa Brava, amb molts contratemps, perd contra el Betis B (2-0)

El Costa Brava ha fet un altre pas enrere en perdre al camp del Betis B, que el supera en la classificació (2-0). El conjunt d’Oriol Alsina, que ha fet un sol punt en les sis últimes jornades, ha acabat amb nou futbolistes per dues expulsions i ha rebut el 2-0 per un penal discutible, ja en el minut 90.

En un partit amb pluja i vent, no ha començat malament el conjunt d’Oriol Alsina, que ha pressionat amunt i ha tingut les primeres arribades a l’àrea, com un xut de Cala desviat per un rival a córner (10’). El Betis B, però, ha estat molt efectiu en la primera ocasió amb cara i ulls. En una bona combinació, Lara ha rebut a la frontal, ha fet un bon control i ha superat Marcos amb un xut ras ajustat al pal (33’). Els gironins han buscat la reacció, però els ha costat generar perill. Guiu ho ha provat amb un cop de cap massa alt (39’). Poc abans del descans, i en la resposta a una centrada de Royo, Lara ha tingut l’oportunitat de fer el segon, però Perone li ha desviat el xut.

En l’arrencada de la segona part, el Costa Brava ha tingut una bona oportunitat per empatar, en una falta per cessió al porter del Betis B, però el xut de Monreal l’ha rebutjat la defensa local. El central ha estat clau poc després en tallar un contraatac perillós dels locals. El Costa Brava ha assumit el domini de la pilota, però li costava crear perill contra un filial més tancat, que volia amenaçar al contraatac. La reacció s’ha complicat arran de l’expulsió de Monreal, castigat de manera contundent per l’àrbitre per tallar un contraatac amb una entrada dura (72’). En l’acció anterior, Guiu havia caigut dins l’àrea. I el panorama encara s’ha ennegrit més quan Royo ha vist la segona groga i els d’Alsina s’han quedat amb nou futbolistes (82’). L’arbitratge ha acabat d’irritar els blaugrana en el minut 90. Després de no assenyalar res en una caiguda a l’àrea local, l’àrbitre sí que ha castigat una acció de Juvanteny dins l’àrea de Marcos. El penal, transformat per Mizzian, ha acabat de sentenciar el partit.