1a divisió FEF

Tot al revés

1a divisió FEF. Dues expulsions compliquen la reacció i un penal acaba d’enfonsar un Costa Brava inofensiu, que acumula la cinquena derrota en sis jornades

Betis B 2 Costa Brava 0

BETIS B:Rebollo; Baena (Mizzian, 77’), Martínez, Simón, Fran Delgado; Marchena, Callejón (Sibo, 77’); Juan Cruz (Serrano, 87’), Lara, Moha (Marc Baró, 64’) i Raúl (Kike Hermoso, 77’).COSTA BRAVA:Marcos; Guiu, Monreal, Perone, Manel Royo; Manchón (Romero, 46’), Galindo (Juvanteny, 63’); Gil (Álvaro, 76’), Haro (Pere Martínez, 46’), Cala (Moussa Sibidé, 62’) i Xumetra.GOLS:1-0 (32’) Lara. 2-0 (90’) Mizzian, de penal.ÀRBITRE:Cambronero González.T.G.:A Baena, Cruz, Callejón; Manchón, Cala.T.V.:Directa a Monreal (72’) i per dues grogues a Royo (82’), dels visitants.

L’esperança d’haver convertit l’empat contra el Linense en un punt d’enlairament va quedar esvaïda per al Costa Brava, que va perdre al camp d’un rival directe a la part baixa, el Betis B. La cinquena derrota en sis partits complica el panorama per als d’Oriol Alsina, que no van poder generar perill en un partit en què se’ls va capgirar tot. Van acabar amb nou per dues expulsions i van rebre el 2-0 en un penal discutible, al minut 90.

Amb pluja i vent, el conjunt d’Oriol Alsina no va començar malament, i va tenir les primeres arribades a l’àrea, com ara un xut de Cala desviat per un rival a córner (10’). El Betis B, però, va ser molt efectiu en l’única ocasió del primer període. En una bona combinació, Lara va rebre a la frontal, va fer un bon control i va superar Marcos amb un xut ras ajustat al pal (33’). Els gironins van buscar la reacció, però l’atac era estèril. Guiu ho va provar amb un cop de cap massa alt (39’). Poc abans del descans, i en la resposta a una centrada de Royo, Lara va tenir l’oportunitat de fer el segon, però Perone li va desviar el xut.

En l’arrencada de la segona part, el Costa Brava va tenir una bona oportunitat per empatar, en una falta per cessió al porter del Betis B, però el xut de Monreal el va rebutjar la defensa local. El Costa Brava va assumir el domini de la pilota, però sense arribar a fer treballar el porter local. La reacció es va complicar arran de l’expulsió de Monreal, castigat de manera contundent per l’àrbitre per haver tallat un contraatac amb una entrada dura (72’). I el panorama encara es va ennegrir més quan Royo va veure la segona groga (82’). Per si no n’hi hagués prou, l’àrbitre va castigar una acció de Juvanteny dins l’àrea. El penal, transformat per Mizzian, va acabar de sentenciar el partit.

En la primera part, l’únic xut ha estat el gol. En la segona, hem arriscat i ens hem acostat una mica més, però sense generar perill
Amb la primera expulsió hem continuat treballant. Amb la segona, ja era vorejar el miracle