El Peralada perd el primer partit però continua líder perquè el Girona B empata

Els xampanyers perden 2-0 al camp del Sant Andreu i el filial gironí empata a zero al camp del Manresa

La jornada matinal de la 3a divisió FEF no ha estat positiva pels equips de la demarcació gironina, i és que ni el Peralada ni el Girona B han aconseguit la victòria. De fet, els xampanyers han perdut al camp del Sant Andreu el primer partit de la temporada, mentre que el filial gironí no ha passat de l’empat a zero al camp del Manresa i encadena la tercera jornada sense sumar els tres punts. Amb aquesta combinació de resultats el Peralada manté el lideratge amb un partit menys, tot i que veu com el Sant Andreu se suma a la lluita amb només un punt menys que els xampanyers i gironins.

Castigats en la primera part

Al Peralada se li ha complicat el partit molt aviat, i és que en el minut 7 Albertito ha marcat l’1-0 culminant un ràpid contraatac del Sant Andreu. Els xampanyers han tingut alguna ocasió per empatar el partit però no han trobat porteria i els quadribarrats, just abans del descans, han marcat el 2-0. Ha estat de nou Albertito, que amb un xut creuat ha superat David Aroca. Els dos gols de diferència han estat una llosa massa gran, i és que tot i que els xampanyers no han abaixat els braços i han tingut bones ocasions no han tingut l’encert necessari per tornar a entrar al partit.

Sense gol

El Girona B continua arrossegant els problemes de cara a porteria, i és que per tercer partit consecutiu s’ha quedat sense marcar. Els d’Axel Vizuete han topat amb un Manresa molt seriós defensivament que no ha concedit gaires ocasions tot i que el partit ha tingut força anades i vingudes. Els manresans, a més, han disposat de bones ocasions, però el Girona B també ha estat prou segur al darrere per assegurar, com a mínim, un punt.