1a divisió FEF

El Cornellà marca primer però veu com l’Andorra remunta en dos minuts (2-1)

El Cornellà ha perdut al camp de l’Andorra un partit en què ha marcat el 0-1 però ha vist com els del Principat li capgiraven el marcador en dos minuts. L’Andorra ha començat duent la iniciativa i generant les primeres arribades, tot i que Borja García n’ha tingut una a l’altra àrea (16’). I poc abans del descans, Nico Ratti ha tret un cop de cap perillós de Moha Traoré. Els andorrans han tingut una ocasió claríssima per fer l’1-0, però Riverola no ha estat encertat (59’). Però ha estat el Cornellà qui ha trobat el camí del gol, amb una rematada de cap de Chiki (70’). L’Andorra, però, ha reaccionat. Marc Fernández ha marcat l’1-1 en rematar una centrada de Martí Vilà (77’) i, només dos minuts més tard, Iván Gil ha fet el 2-1. El conjunt de Raúl Casañ no s’ha rendit, i Carlos ha fet una rematada que ha sortit per poc, però els andorrans han sabut resistir.