L’Olot celebra el centenari amb una victòria contra l’Ascó (3-0)

Després de perdre la setmana passada al camp de la FE Grama l’Olot ha aconseguit aquesta tarda una important victòria el dia després de complir el centenari contra l’Ascó (3-0), que li permet situar-se segon en la classificació, empatat a punts amb el Peralada, líder, i el Girona B.

Els d’Albert Carbó han recuperat les bones sensacions, i és que des de l’inici del partit els olotins han tingut el control del partit. De fet, ja en el minut 7 han trobat porteria, però el col·legiat ha anul·lat el gol per fora de joc de Kilian. En el 25’, però, ha arribat el gol que obria la llauna. L’ha marcat Sergi Arranz, que ha finalitzat amb un xut ajustat al pal una passada de Kilian. En el 2-0, en el minut 33, s’han repetit els protagonistes, i és que Kilian ha forçat un penal que Sergi Arranz s’ha encarregat de transformar.

El 2-0 ha donat molta tranquil·litat a l’Olot, que tot i alguna arribada perillosa de l’Ascó que ha resolt amb solvència Batalla, no ha tingut problemes per mantenir l’avantatge. De fet, ja en el tram final ha acabat de matar el partit amb el 3-0 definitiu, quan Zaka ha culminat la passada de la mort d’Èric Callís (87’).