1a divisió FEF

El Costa Brava sumarà gol al gener amb Àlex López de Groot

El davanter, ex del Mallorca, Nàstic i Reus entre d’altres, arribarà lliure i es convertirà en el primer fitxatge del mercat d’hivern

El Costa Brava ha anunciat aquest migdia el que es convertirà en el primer fitxatge del mercat d’hivern. Serà el davanter barceloní Àlex López de Groot, que ja s’està entrenant amb dinàmica del primer equip i que podrà jugar a les ordres d’Oriol Alsina a partir del mes de gener. L’atacant, de 28 anys, es convertirà així en el primer reforç del conjunt gironí, que de moment viu en zona de descens. Àlex López aportarà experiència i qualitat a l’atac del Costa Brava, i és que compta amb 84 partits i10 gols a 2a divisió A i 124 partits i 32 gols a 2a divisió B. L’únic dubte serà veure quin és l’estat del davanter, i és que no juga un partit oficial des del febrer del 2020 amb l’Extremadura a la categoria de plata. Des de llavors, el de Calafell ha viscut un calvari per una lesió al menisc que el va obligar a estar un any aturat. Un cop recuperat, amb el Mallorca –amb qui va ser protagonista en el doble ascens de 2a divisió B a primera– el curs passat, es va passar el que quedava de temporada amb blanc i ara estava sense equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)