1a divisió FEF

Àlex López, reforç d’hivern

1a divisió FEF. El Costa Brava anuncia el fitxatge del davanter, que sumarà gol a l’equip d’Oriol Alsina a partir del mes de gener

El Costa Brava va sorprendre ahir anunciant el fitxatge d’Àlex López de Groot, que ja fa dies que s’entrena amb l’equip i que tindrà fitxa i podrà jugar a partir del mes de gener. El davanter de 28 anys sumarà així més qualitat i experiència a l’atac del conjunt d’Oriol Alsina, que necessita millorar els registres golejadors després d’aquest inici de curs, perquè només ha marcat 4 gols en els 10 partits que s’han disputat fins ara –tres de Xumetra i un de Galindo, de falta directa.

La incorporació de l’atacant de Calafell és d’aquelles que generen esperança, ja que López ha demostrat tota la seva carrera que té una bona relació amb el gol. Sempre jugant a 2a divisió B o 2a divisió A, ha vestit les samarretes del Reus, el València Mestalla, el Nàstic, el Mallorca i l’Extremadura. Els seus millors moments han estat amb el conjunt balear, i en què va ser un home important en el doble ascens que va portar l’equip de 2a divisió B a 2a divisió A. En total, els registres d’Àlex López s’eleven fins als 84 partits i10 gols a 2a divisió A i 124 partits i 32 gols a 2a divisió B.

La principal incògnita és l’estat físic del nou fitxatge del Costa Brava, perquè no ha disputat cap partit oficial des del febrer del 2020 amb l’Extremadura en la categoria de plata, cosa que suposarà pràcticament haver estat dos anys inactiu. L’atacant va tenir una lesió al menisc que el va obligar a passar més d’una vegada per la sala d’operacions i quan es va recuperar no va tenir participació amb el Mallorca el curs passat, abans de quedar lliure al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)