Europa League

El Betis, golejat i preocupat

Europa League. A les portes del derbi de Sevilla, el conjunt verd-i-blanc és atropellat (4-0) pel Leverkusen i es complica la classificació

No serà la d’ahir una nit històrica per al Betis. L’equip entrenat per Manuel Pellegrini va sortir golejat del feu del Leverkusen (4-0) en un partit en què va ser molt inferior i que li deixa ferides obertes. La primera, la pròpia desfeta, que s’afegeix al 3-0 que va recollir diumenge al Metropolitano contra l’Atlético i li deixa unes sensacions pèssimes per afrontar el derbi de Sevilla d’aquí a tres dies al Benito Villamarín. I la segona, encara més important, és que s’ha complicat la vida en el grup, ja que el Celtic, amb qui s’enfrontarà en l’última jornada a terreny escocès, només és a un punt. Poc van poder fer els verd-i-blancs al BayArena, on els alemanys, liderats per un sensacional Moussa Diaby, que va fer dos gols i va donar dues assistències, els va passar per sobre en la segona meitat, en què Nabil Fekir va acabar expulsat.

La Real s’estavella (1-1)

La Real Sociedad també va ensopegar i es va estavellar (1-1) contra el Sturm Graz al Reale Arena. L’equip txuri-urdin va veure’s sorprès amb un gol en contra en el primer temps, però Sorloth, després del descans, va empatar. Fins al final va intentar-ho, el conjunt dirigit per Imanol Alguacil, que va topar una vegada i una altra amb el mur visitant. La Real continua tenint possibilitats de passar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)