1a divisió FEF

El Costa Brava perd contra el Madrid B castigat pel mal arbitratge (0-1)

El Costa Brava ha perdut a casa contra el Madrid B (0-1) un partit marcat per la polèmica, i és que els gironins han hagut de jugar 76 minuts amb deu per l’expulsió més que rigorosa de Pere Martínez.

Després d’uns minuts inicials de tempteig en què cap dels dos equips s’ha acostat amb perill a la porteria rival, l’àrbitre ha condicionat el partit amb l’expulsió de Pere Martínez. En el minut 14 el lateral ha trepitjat per darrere a Latasa sense voler i el col·legiat li ha ensenyat la vermella directa. Amb un jugador menys el Costa Brava ha fet un pas enrere, però s’ha mantingut molt segur en defensa, concedint només un xut inofensiu i desviat de Jaume Jardí passada la mitja hora de joc.

En la segona part el guió semblava que no canviava, amb els gironins prioritzant la defensa, però una centrada de Mario al cor de l’àrea Gudjhonsen, rematant amb el braç –el tenia enganxat però el VAR ho hauria sancionat–, ha marcat el 0-1 (51’). Tot i el cop i tenir el vent en contra el Costa Brava s’ha mantingut serè, sense concedir més ocasions. A més, ha tingut un parell de bones ocasions per empatar. Primer Gil, que ha engaltat un bon xut dins l’àrea però s’ha trobat amb una bona resposta de Luis López (55’), i més tard Xumetra, que ha rematat tot sol una falta lateral però no ha trobat porteria (80’). En els minuts finals el desgast de jugar amb un menys s’ha començat a notar i el filial del Madrid hauria pogut sentenciar, però l’ocasió més clara l’ha tornat a tenir el Costa Brava amb una centrada xut de Moussa que ningú ha rematat per ben poc i que ha sortit llepant la base del pal.