El Peralada mereix més però empata a casa contra el Sants (1-1)

El Peralada no ha pogut aprofitar la jornada de descans del Girona B per agafar tres punts de distància, i és que no ha passat de l’empat a casa contra el Sants (1-1). De fet, els xampanyers han perdut la primera posició de la lliga per culpa de la victòria que ha aconseguit aquest vespre l’Olot al camp dela Guineueta.

El cert és que el Peralada ha merescut molt més que el punt amb el que s’ha hagut de conformar, i és que els d’Hèctor Simón han estat molt superiors en un partit condicionat per la tramuntana. Des de l’inici, amb el vent a favor, els xampanyers han disposat de les millors ocasions del partit, però no n’han pogut aprofitar cap fins que Joan Tomás ha superat Uri amb un xut des de fora l’àrea ajustat al pal (1-0, 36’). El Peralada, però, ha vist com el Sants li empatava el partit just després amb un gol de Nico en l’única ocasió clara dels barcelonins en la primera part (1-1, 40’).

En la segona part els empordanesos ho han tingut més complicat, i és que han hagut de jugar amb el vent en contra. Tot i això s’han mantingut ferms en defensa i en el tram final han fet un pas endavant. En els últims deu minuts de partit els xampanyers han tingut fins a tres grans ocasions per marcar el gol de la victòria, però no han trobat porteria i el partit ha acabat amb l’empat a un.