L’Olot assalta el lideratge remuntant al camp de la Guineueta (1-4)

L’Olot ha aconseguit aquest vespre tres punts importantíssims al camp del cuer, la Guineueta, que li permeten situar-se líder en solitari aprofitant que el Girona B descansava i que el Peralada no ha passat de l’empat a casa contra el San Cristóbal. Els d’Albert Carbó han acabat golejant amb els doblets de Sergi Arranz i Kilian Villaverde, però el partit s’havia complicat molt perquè els barcelonins s’han avançat amb un gol amb la ma ja en la segona part.

La primera part ha estat força igualada però qui ha tingut les millors ocasions ha estat l’Olot, sobretot amb un xut al travesser de Moha després d’una bona acció col·lectiva. El marcador, però, no s’ha mogut fins a la segona part.

La Guineueta, que durant tot el partit ha competit de tu a tu als olotins en les reduïdes dimensions del terreny de joc, s’ha avançat amb un gol de Ferran que no hauria d’haver valgut, i és que ha rematat amb el braç una falta penjada a l’àrea (1-0, 51’). Amb el marcador en contra el partit s’ha complicat moltíssim pels olotins, però quan més falta feia l’Olot ha donat una classe magistral de cara a porteria en una exhibició de Sergi Arranz i Kilian Villaverde. El primer ha marcat els dos primers gols de la remuntada en el minut 59 i el 68 per encarrilar el partit. Tot i posar l’1-2 al marcador l’Olot ha hagut de patir durant forces minuts, fins que en el tram final Kilian ha sentenciat el partit. L’extrem primer ha aproftat una passada d’Eloi Amagat per marcar l’1-3 (89’) i ja en el temps afegit ha marcat l’1-4 aprofitant un regal de Sergi Arranz.