El poc encert costa dos punts

3a divisió FEF. El Peralada empata a casa contra el Sants (1-1) un partit en què té prou ocasions per endur-se la victòria

Peralada 1 Sants 1

PERALADA:Aroca, Micaló, Sergi Romero, Alan Baró, Guillem Jiménez, Pol Gómez, Llorenç Busquets, Josu, Ritxi (Zamorano, 57’), Joan Tomás (Youssef, 68’) i Adrià Casanova.SANTS:Uri, Prado (Víctor, 80’), Shota, Cura, Iván Julián, Nico, Carlos, Jordi Sancho (Raúl Martínez, 63’), Salamanca, Laborde (Guillermo, 75’) i Favio.GOLS:1-0 (36’) Joan Tomás. 1-1 (42’) Nico.ÀRBITRE:Manrique Tomàs.T.G.:Als locals Llorenç Busquets, Pol Gómez, Josu i Youssef; i als visitants Salamanca i Prado.

El Peralada va cedir ahir el lideratge de la lliga després de no poder passar de l’empat a casa contra el Sants i veure com l’Olot no fallava al camp de la Guineueta. Tot, arran d’un partit en què els xampanyers van fer mèrits per superar el Sants, però va faltar encert de cara a porteria.

La tramuntana va ser la protagonista i en la primera part va bufar a favor del Peralada. Això va permetre als d’Hèctor Simón tenir nombroses oportunitats de marcar, però només Joan Tomás, amb un xut de fora de l’àrea, va trobar el gol (1-0, 36’). La desgràcia per als xampanyers va ser que just després el Sants, en l’única rematada entre els tres pals que va fer, va trobar el gol de l’empat, quan Nico va culminar una passada de Laborde (1-1, 40’). En la segona part, tot i tenir el vent en contra, el Peralada va tornar a tenir les millors ocasions, sobretot els últims minuts, però un cop més la porteria, ahir, li va girar l’esquena.