3a divisió FEF

Remuntada de líder

3a divisió FEF. L’Olot capgira el gol inicial amb el braç de la Guineueta i assalta el lideratge en solitari

Guineueta 1 Olot 4

GUINEUETA:Xavi, Ayllón, Pou, Aldana (Ollé, 79’), Obispo (Carmona, 71’), Ferran, Max (Nil, 71’), Godbless (Dani Muela, 79’), Padilla, Abde (Èric, 79’) i Cristian.OLOT:Batalla, Blázquez, Gerard, Vallès (Moha, 36’), Bigas, Èric Vilanova, Ferrón (Eloi Amagat, 81’), Ot Serrano, Zaka (Ferri, 17’ (Callís, 81’), Kilian i Sergi Arranz.GOLS:1-0 (53’) Ferran. 1-1 (56’) Sergi Arranz. 2-1 (66’) Sergi Arranz. 1-3 (87’) Kilian. 1-4 (91’) Kilian.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:als locals Ferran, Aldana, Ayllón, Nil i Pou; i als visitants Batalla, Èric Vilanova, Ot Serrano, Ferrón i Moha.

L’Olot és el nou líder de la lliga després d’aconseguir una victòria importantíssima al camp de la Guineueta, que, tot i ser el cuer i que el partit acabés 1-4, no va posar les coses gens fàcils. De fet, els olotins van haver de capgirar el resultat en l’última mitja hora de partit i no van sentenciar el matx fins als minuts finals.

La reduïdes dimensions del camp van condicionar molt el joc de l’Olot, que a més va haver de fer dos canvis per lesió molt aviat. Això va afavorir un partit igualat i disputat, tot i que en la primera part els olotins van tenir l’ocasió més clara, amb un xut de Moha al travesser.

Després de la represa, el partit va embogir. Primer, amb el gol de Ferran, que va rematar amb el braç una falta penjada a l’àrea (53’) i va avançar els locals. El matx es complicava molt per a l’Olot, que quan més ho necessitava va veure com les seves referències ofensives treien les urpes. Primer, Arranz, que va capgirar el resultat en només deu minuts (56’ i 66’) i va confirmar una excel·lent reacció de l’equip al gol local, i, després, Kilian, que ja havia participat en els gols del punta i es va encarregar de rematar el partit amb l’1-3 (87’) i l’1-4 (91’), en una acció en què Arranz va renunciar al hat-trick i li va donar el gol fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)