Un punt amb gust amarg

3a divisió FEF. El Figueres s’avança amb un gol d’Urri però acaba empatant al camp del San Cristóbal un duel molt igualat (1-1)

San Cristóbal 1 Figueres 1

SAN CRISTÓBAL:Carles Segura, Sierra, Amantini, Ricki, Carrasco, Tino Mendoza, Ousman (Ashot, 82’), Mario Cantí (Ouliad, 60’), David Toro (Ion Vázquez, 82’) i Poves (Diawara, 60’).FIGUERES:Jaime González, Jose (Tarrenchs, 75’), Carlos, Toni Gamell, Espuña, Jorge Torres, Dani Gómez (Pouget, 62’), Urri, Rami, Suaibo (Joel Arimany, 85’) i Timo (Reñé, 62’).GOLS:0-1 (58’) Urri. 1-1 (71’) Sierra.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:Als locals Ousman, Ricki i Sierra; i als visitants Dani Gómez, Jaime González i Rami.COMENTARI:El Figueres continua sense poder-se escapar del tot de la zona baixa de la classificació després d’empatar ahir al camp del San Cristóbal. Els de Moisés Hurtado havien fet el més difícil, que era avançar-se en el marcador, però l’alegria no els va durar gaire i van acabar concedint l’empat. El resultat, això sí, va ser just, i és que el duel a Ca n’Anglada va ser d’allò més igualat des dels primers minuts. De fet, en la primera part hi va haver alternatives però cap dels dos equips va tenir ocasions clares per obrir el marcador. En la represa i en una de les primeres oportunitats Urri va aprofitar una passada de Rami per batre el porter i marcar el 0-1. Per desgràcia, l’alegria va durar poc, ja que Sierra va empatar el partit en el minut 71. En el tram final el joc va embogir una mica i el Figueres va tenir un parell de bones ocasions per aconseguir el gol de la victòria, però no el va trobar, i els locals també van desaprofitar la millor oportunitat que van tenir.