1a divisió FEF

La família Alsina Tarragó es ven el Costa Brava però continuarà lligada al club

El Costa Brava ha anunciat aquest migdia que el consell d’administració del club ha arribat a un acord amb una empresa privada per la venda d’un paquet d’accions a una empresa privada, que assumirà el control de l’entitat. Això vol dir que la família Alsina Tarragó ha decidit vendre’s el club, però de moment hi continuarà vinculada segons el que diu el mateix comunicat: “La direcció de l’empresa –nova propietària del club– vol destacar la gran tasca feta els darrers anys pels membres que han format part de la Unió. Consideren que són part imprescindible i que portant el club de les últimes categories del futbol territorial fins al futbol professional han obert una fita històrica i única al futbol estatal. És per això que han posat com a condició sine qua non la continuïtat total dels treballadors del club, així com de la direcció del mateix”.

El club ja ha anunciat que aviat es farà una roda de premsa per explicar el canvi de propietat i la reestructuració de la part esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)