1a divisió FEF

El pas al costat, amb càstig

1a divisió FEF. El comitè de competició sanciona amb quatre partits Oriol Alsina, que ja no es tornarà a asseure a la banqueta del Costa Brava

L’impactant anunci de la Unió Esportiva Costa Brava derivarà en un canvi de poder mai viscut fins ara al club, que havia anat creixent sempre al voltant de la família Alsina-Tarragó. Tot i que Isabel Tarragó es manté com a presidenta i que Oriol Alsina també continuarà de moment al club com a director esportiu –si no rep alguna proposta que l’animi a marxar, tot i que per entrenar ara hauria de ser a l’estranger–, el canvi serà dràstic i radical, perquè els fins ara responsables de l’antic Llagostera cediran el control a uns nous propietaris. Encara s’ha de fer efectiu també el relleu a la banqueta, però ja és segur que Oriol Alsina no s’hi asseurà en cap més partit. El maresmenc va ser castigat amb quatre partits de sanció pel comitè de competició, dos per protestar a l’àrbitre contra el Madrid B i dos més per aplaudir-lo “en senyal de burla” un cop ja l’havia expulsat.

El canvi de mans i els seus efectes s’han d’acabar de concretar, però convertiran una empresa d’advocats de Barcelona en els nous propietaris. Al darrere, hi ha Carlos Sánchez, un empresari que ja s’havia integrat al club a l’estiu, que ajudava el cos tècnic i que també col·laborava econòmicament. Carlos Sánchez va tenir un pas sobtat i cridaner per la Muntanyesa, entre el setembre del 2020 i el gener del 2021, amb fitxatges de renom com Sergio García i Joan Verdú. Al Costa Brava, encallat a la part baixa de primera divisió FEF, la idea serà fer diversos reforços en el mercat d’hivern. De fet, ja en va concretar un, el d’Àlex López de Groot. A la banqueta, la intenció és mantenir peces com Òscar Álvarez i Albert Jorquera, i rellevar Alsina al capdavant.

La família Alsina-Tarragó ha acabat fent el pas de vendre’s el club per esquivar els problemes econòmics que se li haurien generat en una categoria molt exigent en despeses i sense els ingressos que havia promès la federació mesos enrere.

EL RELLEU

L’empresari Carlos Sánchez, que ja era al club, assumirà el control

EL COS TÈCNIC

La idea és mantenir Òscar Álvarez i Jorquera i rellevar Alsina al capdavant

Suspès el partit a Castelló per Covid al rival

X.M.

La setmana serà ben diferent per al club, que havia de jugar demà al camp del Castelló però no ho farà perquè la federació espanyola ha ajornat el partit. El club de la Plana va sol·licitar a la federació l’ajornament després de detectar diversos casos de Covid-19 a la plantilla, i ahir mateix al vespre l’ens va informar el Costa Brava que el duel s’ajornava i que es recuperaria més endavant entre setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)