El Girona B es retroba amb la victòria

3a divisió FEF El filial blanc-i-vermell és més efectiu que la Pobla i suma la sisena victòria de la temporada. Richmon és l’autor de l’únic gol (1-0).

El Girona B s’ha retrobat amb la victòria contra una Pobla Mafumet combativa i que tan sols li manca l’efectivitat (1-0) a Riudarenes. El filial blanc-i-vermell se situa amb vint punts empatats amb el líder, l’Olot encara amb un partit pendent avui a la tarda.

Els primers quaranta-cinc minuts, els d’Axel Vizuete han sortit un pèl més endollats que no pas la Pobla de Mafumet que ha vist com a la sortida d’un còrner, Richmon marcava el primer gol del Girona B. El filial blanc-i-vermell es posava per davant al marcador al minut quinze de partit.

De mica en mica, els tarragonins han anat entrant dins del matx i han disposat de dues clares ocasions per empatar. El capità del Girona B, Jona Morilla, i el pal han estat providencials evitant que entrés una rematada des de dins l’àrea de Marc Alvarez a l’equador del primer temps. Els gironins han disposat de bones aproximacions i ha entrat en un joc de ràpides transicions que no acabaven en bon port. El descans ha arribat amb l’avantatge per la mínima pels locals.

La segona part ha començat amb un ritme més baix amb atacs posicionals per part dels dos equips. L’ocasió més clara l’ha tingut l’equip visitant amb una bona arribada per banda esquerra de Grifell que a punt ha estat de rematar Montalvo. La pilota sortia per la línia de fons fregant la bota del jugador de la Pobla. El tècnic local, Axel Vizuete, ha donat entrada a Gabri i Dawda per posar cames fresques a la zona atacant. Minuts més tard també han entrat Maxi Villa, Pau Víctor i Arnau Ortiz.

Als últims minuts, el Girona B ha sabut jugar al contraatac contra una Pobla minvat de forces i idees a la zona de tres quarts. Gabri ha estat molt present en els atacs ràpids que han servit per oxigenar la defensa local. El capità visitant, Sergi Caballero, ha vist la segona targeta i ha deixat amb deu homes al seu conjunt quan faltaven quinze minuts per finalitzar els noranta.

L’àrbitre ha afegit tres minuts i el resultat no s’ha mogut deixant així la sisena victòria de la temporada pels d’Axel Vizuete que es retroben amb la victòria després de tres partits sense fer-ho.