1a divisió FEF

Que la nova aventura comenci bé

1a divisió FEF. El Costa Brava rep el Linares (19 h) en el primer partit després de l’anunci de l’arribada de nous propietaris al club

El Costa Brava afronta aquesta tarda el primer partit des que es va anunciar que la família Alsina-Tarragó es venia la majoria de les accions del club, tot i que dels nous propietaris encara se’n sap ben poca cosa perquè els tràmits legals encara no han acabat. Els gironins, que esperen començar aquesta nova etapa trencant la mala ratxa de resultats aprofitant la setmana de descans que han tingut després d’ajornar el partit contra el Castelló per casos de Covid-19 en el conjunt del País Valencià, reben un rival directe, el Linares, que tot i estar en descens es va carregar de moral guanyant la setmana passada el líder, el Vila-real B. “Veurem com respon l’equip després del descans. S’ha treballat molt bé i la plantilla és conscient de la situació. Quan vens de dinàmiques dolentes vols capgirar la situació com més aviat millor, però les sensacions en la derrota contra el Madrid B van ser bones i vam recuperar moltes coses del que ha de ser aquest equip, així que tenim una nova oportunitat per fer un pas més”, comenta Òscar Álvarez, el segon entrenador, que serà l’encarregat de dirigir l’equip per la sanció que ha de complir Oriol Alsina.

Els gironins, que dels lesionats només recuperen Aleix Roig, saben que es trobaran un Linares ple de confiança. “És un equip similar a nosaltres per la situació que viuen i per com plantegen els partits. Penso que haurien de portar més punts dels que porten per com han jugat, igual que nosaltres, i amb l’arribada del nou tècnic han millorat el joc”, avisa el barceloní.

1 Partits guanyats 2

4 Partits empatats 3

5 Partits perduts 7

4 Gols a favor 11

16 Gols en contra 20

LA PRÈVIA

Veurem com ens ha anat el descans. Les sensacions en la derrota contra el Madrid B van ser bones i hem de fer un pas més
La situació de la classificació del Linares no es correspon amb el joc de l’equip
Òscar Álvarez
2n entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)