El Figueres agafa oxigen amb la victòria al camp de l’Ascó (0-3)

El Figueres ha aconseguit la tercera victòria de la temporada a domicili en un partit molt complert al camp de l’Ascó, en què un gol en pròpia porteria i les dianes d’Espuña i Joel Arimany han marcat la diferència (0-3).

El partit des de ben aviat ha fet bona pinta pels figuerencs, i és que en una de les primeres arribades el defensa local Cuenca ha desviat al fons de la seva porteria una centrada de Tarrenchs i ha fet pujar el 0-1 al marcador (5’). Sense que passés gaire res més, en el minut 32 els figuerencs han acabat d’encarrilar el partit amb el gol d’Espuña, que ha aprofitat una passada d’Urri per driblar el porter i marcar el 0-2. Si els locals tenien alguna esperança de remuntada s’ha esfumat aviat, i és que en el minut 54 ha arribat el definitiu 0-3 amb un penal que ha transformat Joel Arimany.