1a divisió FEF

El Costa Brava s’enfonsa una mica més amb la derrota contra el Linares (1-4)

El Costa Brava ha perdut aquest vespre contra el Linares (1-4), un rival directe en la zona baixa de la classificació, i s’enfonsa una mica més després de sumar només un punt dels últims 18 en joc. Els gironins, que venien de descansar per l’ajornament del partit contra el Castelló, jugaven per primera vegada després de l’anunci de la venda del club, però no han pogut iniciar la nova etapa canviant el rumb.

El partit ha començat boig, i és que en els primers minuts s’han viscut constants arribades amb perill dels dos equips. El primer que ha encertat ha estat el Linares, que ha marcat el 0-1 amb un gran xut de Copete que ha entrat per l’escaire (15’). La bona notícia pel Costa Brava ha estat que només dos minuts després Antonio Romero ha signat l’empat amb un gran llençament de falta (17’). Aquí, però, s’han acabat les alegries pels gironins, i és que a la mitja hora de joc els visitants han marcat la diferència amb dos gols seguits. Primer Hugo Díaz ha marcat l’1-2 a la mitjavolta (29’) i després Fran Lara ha desviat un xut inicial del mateix Hugo Díaz per marcar l’1-3 (32’).

La diferència en el marcador ha fet créixer els nervis d’un Costa Brava en mala dinàmica, que sobretot a l’inici de la segona part ha tingut alguna ocasió per entrar dins el partit però que no ha trobat el gol, i que ha acabat el matx defensant més que atacant. De fet, en el minut 85 Etxaniz, de cap, ha marcat el definitiu 1-4 que deixa molt tocat el Costa Brava.