3a divisió FEF

El Peralada i l’Olot es repten pel lideratge

3a divisió FEF. Xampanyers i olotins s’enfronten al municipal de Peralada (16.30 h) i el Girona B visita el camp del San Cristóbal (12.30 h)

El gran duel d’aquesta jornada serà el que enfrontarà el Peralada i l’Olot, tercer i primer classificat respectivament. Serà aquesta tarda al municipal de Peralada (16.30 h) i estarà marcat per la dosi d’emoció especial que dona el fet de veure Hèctor Simón a la banqueta xampanyera i Albert Carbó a l’olotina. El duel directe entre dos equips de la demarcació promet emocions fortes i, sobre el paper, es preveu un bon espectacle, ja que els dos equips són els màxims golejadors de la categoria. Qui arriba en un millor moment, però, és l’Olot, i és que el Peralada ve de tres partits sense guanyar. Els xampanyers, però, poden assaltar el lideratge si guanyen. No depenen d’ells, però, perquè si el Girona B és capaç de guanyar al camp del San Cristóbal aquest migdia (12.30 h) el filial gironí serà el líder sempre que l’Olot no guanyi avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)