1a divisió FEF

L’efectivitat sevillista sorprèn el Cornellà

1a divisió FEF L’equip de Raül Casany ha disposat de les millors ocasions, però no ha pogut fer res contra l’efectivitat del Sevilla Atlètic (1-2).

El Cornellà ha rebut al Municipal al Sevilla Atlètic, cuer de la categoria que tan sols ha sumat set punts dels trenta-nou possibles.

Els catalans ja han marcat la pressió a camp contrari tan bon punt ha començat el matx. Al minut dos, Alex Zalaya ha tingut una bona oportunitat en el llançament d’una falta que Gianluca Mancuso també ha estat punt de marcar en el refús de Javi Díaz. El local Victor Fernández ha abandonat el partit per una lesió, en el seu lloc ha entrat Eloy Gila. L’equip dirigit per Rau l Casañ ha tingut una doble ocasió; primer amb el fort xut de Moha Traoré i després amb la rematada espectacular des de fora l’àrea de Pepe Bernal que ha topat amb el travesser. Uns primers minuts que el Cornellà no ha deixat al Sevilla trepitjar camp contrari. Però, després d’unes jugades de tempteig per part dels dos equips, el conjunt andalús s’ha avançat en el marcador en el refús defensiu d’una falta lateral que Nacho Quintana, molt atent, ha batut a Anacker amb poca visiiblitat. El partit ha arribat al descans amb el resultat advers pels verds (0-1). L’efectivitat ha portat al Sevilla Atlètic a situar-se davant del marcador. Els segons quaranta-cinc minuts han començat amb una gran ocasió del Cornellà a través d’un xut al pal d’Eloy Gila. Els catalans han posat una marxa més en atac. El tècnic local ha donat entrada a Dorca i

El segon gerro d’aigua freda ha arribat al quinze de la segona meitat amb un nou gol del filial sevillista de Capi que ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria del Cornellà. No ha pogut fer res amb el tir escorat del jove jugador del Sevilla el porter brasiler del Cornellà. Els verds han retallat distàncies amb un gol de cap de Sasha amb una bona centrada de Pipo. Els locals s’han fet amos i senyors del partit en el tram final, però els visitants han tingut alguna arribada al contraatac que han perdonat la sentència. L’àrbitre ha afegit cinc minuts al partit que ha finalitzat amb la tercera derrota del Cornellà al seu camp. Els verds se situen en catorzena posició.