La reacció del Girona B arriba tard

3a divisió FEF El conjunt d’Àxel Vizuete suma la tercera derrota de la temporada contra un San Cristóbal que al final acaba patint (2-1).

El Girona B ha visitat el Municipal de Ca n’Anglada contra un San Cristóbal que encadenava tres empats seguits. Dos bons gols dels locals han fet sumar la tercera derrota de la temporada al conjunt gironí (2-1).

El primer xut del matx ha arribat al quart d’hora , però Jona Morilla ha aturat en dos temps. El partit ha començat amb els gironins replegats defensivament i el conjunt local buscant recuperar a camp contrari. Quan faltava poc per a la mitja hora, Richmon ha provat per primera vegada al porter local, Carles Segura, amb un tir potent molt perillós. L’ocasió més clara del filial blanc-i-vermell als primers minuts.

El conjunt local ha disposat d’alguna aproximació en la sortida d’uns córners que no ha posat en gaire perill la porteria de Morilla. Però, a falta de cinc minuts per arribar a la mitja part, els locals han marcat el primer gol. La jugada ha estat ràpida per banda esquerra que ha engaltat Carrasco executant una bonica acció ofensiva. Jona Morilla no ha pogut fer res degut a la bona col·locació del xut llunyà. El resultat no s’ha mogut més i l’àrbitre ha xiulat el descans. El Girona B hauria de canviar moltes coses per intentar puntuar al Municipal de Ca n’Anglada. La segona part ha començat amb molt mal peu pel conjunt dirigit per Axel Vizuete a causa d’un bon gol de David Toro. El control del jugador del San Cristóbal ha servit per desfer-se de Monjonell i disparar ajustat al pal per posar més terra pel mig. El tècnic gironí ha fet un triple canvi; han entrat Pau Víctor, Gabri i Mateo per intentar revolucionar el partit. Després d’uns minuts de domini visitant, Monjonell ha escorçat distàncies al minut seixanta-quatre. El Girona B ha agafat el timó del partit i ha disposat d’una nova clara ocasió amb una rematada al pal de Gabri amb el cap. Al tram final, els gironins els hi ha faltat encert i contundència per acabar de capgirar el partit. Amb aquesta derrota, la segona de la temporada, l’equip d’Axel Vizuete cau a la tercera posició a l’espera del partit d’aquesta tarda entre l’Olot i el Peralada.