1a divisió FEF

El Barça B perd al camp de l’Albacete tot i disposar de mil i una ocasions (2-0)

El Barça B tenia l’oportunitat de situar-se a només un punt del líder, el Vila-real B, però ha perdut al camp de l’Albacete en un partit en què els locals han aprofitat les ocasions que han tingut mentre els blaugrana, que han disposat de més ocasions, no han estat capaços de trobar porteria.

El partit s’ha complicat força aviat, i és que en el minut 8 Manu Fuster ha marcat l’1-0 rematant des de l’àrea petita una bona centrada. Rodado, en dues ocasions, Jutglà i Peque han tingut molt bones ocasions per empatar el partit abans del descans, però no han tingut punteria. En canvi, en la primera acció de la segona part Manu Fuster, de nou, ha marcat el 2-0 (46’). La llosa s’ha fet més gran pel filial blaugrana, que ha tornat a tenir moltes ocasions per entrar al partit però no ha estat capaç de retallar diferències.