Aquí tothom té detalls per polir

3a divisió FEF. El Peralada i l’Olot empaten en un gran partit, tot i que deixen clar que tenen marge de millora

Peralada 1 Olot 1

PERALADA:Aroca; Micaló, Sergi Romero, Alan Baró, Guillem Jiménez; Pol Gómez (Youssef, 66’), Ritxi (Eloi Zamorano, 76’); Josu, Joan Tomàs, Llorenç Busquets; i Adrià Casanova.OLOT:Albert Batalla; Blázquez, Gerard Batalla, Bigas, Ferri (Carles Mas, 82’); Èric Vilanova, Ot Serrano, Eloi Amagat (Callís, 76’); Ferrón (Zaka, 87’), Kilian (Moha, 76’) i Sergi Arranz.GOLS:0-1 (49’) Sergi Arranz. 1-1 (79’) Youssef.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:al local Llorenç Busquets; i als visitants Èric Vilanova, Bigas, Gerard Batalla i Sergi Arranz.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 800 espectadors.

La derrota al migdia del Girona B situava la lluita pel lideratge en el duel entre el Peralada i l’Olot al municipal xampanyer, i ni els uns ni els altres van decebre. Els dos equips van demostrar que si estan a dalt és per alguna cosa, i és que van mostrar part de les seves virtuts i van treure suc de les debilitats del rival per signar un empat (1-1) que canvia poca cosa en la classificació.

L’empat va deixar una sensació més agredolça a l’Olot. Els d’Albert Carbó van ser els primers a colpejar, però si el partit hagués acabat 0-1, segurament no hauria reflectit el que va passar sobre el terreny de joc. Tal com es preveia, la disputa per dur la iniciativa del partit va ser constant, i els dos equips van tenir moments en què es van sentir superiors. I d’ocasions clares, tampoc és que ni els uns ni els altres en tinguessin gaires.

La primera part no va tenir un dominador clar. Segurament va ser el Peralada el que va estar més còmode sobre el terreny de joc, però els xampanyers no van poder generar gaire perill. En la segona tot va ser diferent. L’Olot va sortir més endollat i va penalitzar la mala sortida de pilota del Peralada. En el minut 49 Arranz va robar la pilota dins l’àrea i va marcar el 0-1, amb suspens després que la toqués Aroca i sortís bombada cap a la porteria. Just després, en una acció calcada, el davanter figuerenc va perdonar el que podria haver estat el 0-2. Va ser un cop per al Peralada, que va saber reaccionar a la perfecció i va començar a arribar amb perill a la porteria rival. D’ocasions clares, en va tenir poques, però aprofitant que l’Olot va ser incapaç de calmar el partit i que a poc a poc s’anava desfent al darrere, va trobar l’empat. Va ser en una acció de Llorenç Busquets, el millor del partit, que va finalitzar Youssef amb un xut sec que va agafar Batalla a contrapeu (79’). Al final hauria pogut passar de tot, però l’1-1 ja no es va moure.

En la segona part s’ha trencat més el partit i hem patit, però ens hem recuperat i hem acabat el partit atacant
Hèctor Simón
entrenador del peralada
En la segona part hem demostrat que volíem guanyar. Hem tingut el segon a tocar. L’empat ens deixa males sensacions