1a divisió FEF

Carlos Sánchez ja forma part del cos tècnic del Costa Brava

El partit de dissabte contra el Linares va agreujar encara més la mala dinàmica que està vivint el Costa Brava, i és que la contundent derrota contra un rival directe (1-4) només fa que fer créixer les males sensacions del conjunt gironí, que ja és el cuer de la lliga. Més enllà de l’aspecte classificatori i del resultat el matx va ser el primer des que el club va anunciar la venda de la majoria de les accions a uns nous propietaris. Els canvis, però, es deixen veure a poc a poc, i és que a l’espera d’acabar tots els tràmits legals perquè la venda sigui efectiva el club ha fet oficials molts pocs detalls de l’operació. Dissabte, però, ja es van poder veure algunes novetats.

De moment, tot el que se sap dels nous amos és que es tracta d’una empresa d’advocats de Barcelona i que al darrere hi ha la figura de Carlos Sánchez. L’empresari, que es va fer un nom al futbol català amb el seu pas fugaç per la Muntanyesa, ja estava involucrat al club des de l’estiu ajudant al cos tècnic i al club econòmicament, però ara farà un pas més. De fet, ja el va fer dissabte, i és que Carlos Sánchez va viure el partit contra el Linares des de la banqueta com un membre més del cos tècnic. De fet, durant molts moments se’l va poder veure fins i tot donant instruccions a l’equip.

El rol exacte que de moment exerceix la cara visible de la nova propietat encara no es coneix, ni tampoc quin rol acabarà tenint. I és que si una cosa se sap des del moment de l’anunci de la venda del club és que Oriol Alsina deixarà de ser l’entrenador en un moment o altre. De moment, el tècnic d’Arenys compleix una sanció de quatre partits –dissabte va ser el primer–, per tant tampoc pot estar a la banqueta i és Òscar Álvarez, el segon entrenador, qui de moment assumeix el rol d’entrenador amb la figura de Carlos Sánchez al costat.

Cuers després de sumar un punt dels últims 24

Esportivament el Costa Brava viu el seu pitjor moment de la temporada. Els gironins, molt condicionats per les nombroses baixes per lesió que té setmana sí i setmana també, fa jornades que no troben la fórmula per aconseguir bons resultats. Les sensacions, tot i haver fet algun partit més que correcte en què hauria pogut treure un resultat millor, tampoc és que acompanyin a l’equip. De fet, en les últimes sis jornades el Costa Brava ha estat capaç de sumar només un punt, i ha anat veient com s’enfonsava en la classificació. Ara ja és el cuer de la lliga, i és que el Betis B el va superar aquest cap de setmana en la taula després de guanyar al camp del Cornellà. A més, els gironins ja tenen el quinzè classificat que marca la permanència, l’UCAM Múrcia, a sis punts, i el catorzè, el Cornellà, a nou. L’únic avantatge, això sí, és que el Costa Brava té un partit pendent, el que haurà de disputar al camp del Castelló en una data encara per fixar.

Si hi ha un argument que expliqui aquests mals registres és la fragilitat defensiva que està tenint l’equip, i és que després de dotze partits el Costa Brava ja ha encaixat 20 gols, unes xifres gens habituals per un equip que habitualment destaca per la seva solidesa defensiva. Lògicament, tenint en compte que només porta cinc gols a favor, aquesta línia és insostenible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)