1a divisió FEF

Antonio Hidalgo deixa emocionat el Sabadell

“El canvi era necessari”, admet el tècnic, destituït després de la derrota al camp del Madrid B

Destituït dissabte després de la derrota al camp del Madrid B, Antonio Hidalgo ha tornat aquest matí a la Nova Creu Alta per fer una roda de premsa de comiat. El ja exentrenador del Sabadell ha acceptat la decisió de la directiva. “Amb aquesta situació, el canvi era necessari assumint la responsabilitat que tenia”, ha reconegut. Molt identificat amb el conjunt arlequinat i la seva afició, Hidalgo s’ha emocionat durant la roda de premsa. “El que més em retrec és no haver convençut a una sèrie de jugadors de la meva idea”, ha dit el de Canovelles.

Antonio Hidalgo va arribar a la banqueta arlequinada l’abril del 2019, amb l’equip amenaçat de baixar a tercera. Amb quatre victòries en set partits, va segellar la permanència en una tarda recordada a Olot. La temporada següent, el tècnic va fer tornar l’equip a segona A, en la fase d’ascens a Marbella. Un cop a plata, el Sabadell no va poder evitar el descens, però la directiva va mantenir la confiança en el tècnic, que ha acabat caient després d’una mala trajectòria a la primera divisió FEF, amb dues victòries, cinc empats i sis derrotes en tretze jornades que el deixen en zona de descens. El club busca un relleu i, com a interí, ha situat Miki Lladó a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)