1a divisió

Lideratge en joc al Bernabéu

1a divisió. El Real Madrid rep el Sevilla, que aspira a arrabassar-li la primera posició en la classificació amb una victòria. “Necessitarem la nostra millor versió”, assegura Carlo Ancelotti

Real Madrid Sevilla

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Casemiro, Camavinga, Kroos; Marco Asensio, Vinícius i Benzema.SEVILLA:Bono; Montiel, Koundé, Diego Carlos, Acuña; Jordán, Fernando, Rakitic; Ocampos, Rafa Mir i Óliver Torres.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (murcià).HORARI:21 h (Movistar LaLiga) al Santiago Bernabéu).

El lideratge està en joc aquesta nit al Santiago Bernabéu. Real Madrid i Sevilla, separats per dos punts, es veuen les cares en un partit en què el conjunt entrenat per Julen Lopetegui aspira a arrabassar el primer lloc als blancs amb una victòria, sempre depenent del que faci la Real Sociedad a l’RCDE Stadium. “El partit ens genera il·lusió. Per guanyar s’ha d’estar a un nivell altíssim en tots els sentits i fer el partit perfecte”, va dir Lopetegui en la prèvia. “Necessitarem la nostra millor versió i ho podem fer perquè la dinàmica de l’equip és bona. El Sevilla té moltes qualitats”, va indicar Carlo Ancelotti. El Madrid recupera Fede Valverde, manté les baixes de Gareth Bale i Eden Hazard i té el dubte de David Alaba mentre que el Sevilla té les absències de Suso Fernández, Erik Lamela, Youssef En-Nesyri i Jesús Navas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)