El Peralada i el Girona B guanyen i posen pressió a l’Olot

El Peralada i el Girona B s’han retrobat amb la victòria després de guanyar aquest migdia el Castelldefels (0-2) i la FE Grama (1-0), respectivament, i igualen el Vilafranca al capdavant de la classificació posant pressió a l’Olot, que juga aquesta tarda.

Els xampanyers, que a l’espera d’aquesta tarda són líders per la diferència de gols, han trencat la ratxa de quatre partits sense guanyar amb un partit molt vistós al camp del Castelldefels. Des del primer minut els dos equips han disposat de bones ocasions per obrir el marcador, però ningú ha trobat porteria fins que Eloi Zamorano ha rematat de cap al fons de la xarxa una falta lateral penjada per Joan Tomàs (32’). El 0-1 no ha canviat excessivament el guió, i és que els xampanyers han pogut fer el segon amb una nova rematada de Zamorano i el Castelldefels també ha tingut ocasions clares per empatar, sobretot en l’inici de la segona part, i és que ha desaprofitat tres ocasions claríssimes. Quan més patia el Peralada, Adrià Casanova ha marcat el 0-2 en una acció de murri i ha sentenciat el matx.

El Girona B també ha suat de valent per aconseguir la victòria a Riudarenes contra la Fundació Grama, que permet als d’Axel Vizuete situar-se tercers en la taula empatats amb Peralada i Vilafranca. La primera part ha estat molt igualada, amb els dos equips pressionant el rival i atacant sense complexes, però no han arribat a trobar el gol. En la segona part, després d’un avís dels visitants, el Girona B primer ha avisat en un córner que ha acabat el pal i cinc minuts després no ha perdonat, i és que Biel Farrés ha pogut rematar sol de cap un córner i ha marcat l’únic gol del partit (70’). En els últims minuts el filial gironí ha patit molt, i fins i tot la FE Grama ha disposat d’una acció al final de Recort que ha acabat al travesser.