1a divisió FEF

El Nàstic es deixa remuntar contra el líder

1a divisió FEF Els grana perden el primer partit al Nou Estadi; dues errades locals donen els tres punts al sòlid líder Atlètic Balears (1-2)

El Nàstic no ha pogut guanyar contra el líder, l’Atlètic Balears, i ha sumat la primera derrota al seu camp. Dues jugades aïllades han servit perquè els balears remuntin el partit i els tres punts viatgin cap a Mallorca.

El partit al Nou Estadi ha començat molt bé pels interessos de l’equip de Raül Agné que al cap de sis minuts ja s’ha avançat al marcador. L’autor del gol ha estat Jannick Buyla, jugador cedit del Saragossa, que ha batut a René amb un autèntic golàs des de fora l’àrea. Potència i col·locació dirigida a l’escaire esquerre. Els següents minuts, els locals han tingut dues bones ocasions; la més clara amb una bona associació entre Fran Carbia i Pedro del Campo a la frontal de l’àrea que apunt ha estat d’aprofitar Pedro Martín dins la frontal. No hi ha hagut sort. Els balears sortien al contraatac, però no han acabat de trobar l’espai necessari per provar les habilitats de Manu Garcia a l’inici de la primera meitat. Quintanilla també ha disposat d’una gran oportunitat, després d’una bona jugada d’estratègia, que ha sortit fregant al pal. Els catalans estaven còmodes dins del camp i això feia preveure el segon gol. Però, en una jugada aïllada de l’Atlètic Balears, Marc Trilles ha desviat una passada entre Ferrone i Vinicius Tanque i ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. Els visitants firmaven l’empat a falta de vuit minuts per finalitzar el primer període. Els granes no han merescut rebre el gol, però han arribat a la mitja part amb l’empat a un a l’electrònic.

Al quart d’hora de la represa ha arribat el segon gol visitant. L’acció ha vingut després d’una errada de Manu García en una centrada lateral de Vilarrasa; la pilota ha quedat morta a les botes de Vinicius Tanque que ha assistit a Alberto Canario per completar la remuntada. Els pijtos moments del Nàstic han arribat després d’aquesta acció desafortunada. El tècnic local ha realitzat un doble canvi donant entrada a Robert Simón i Edgar Hernández. Precisament l’ex jugador del Sabadell, Edgar, ha protagonitzat una acció polèmica a dins l’àrea obstruïda per una estirada de samarreta de Ferrone. L’àrbitre no ha vist res punible i no ha xiulat penal.

Els últims minuts han estat un monòleg del Nàstic a camp contrari, però li ha faltat tranquil·litat per executar el tir final. Els atacs han estat centrades laterals amb poc perill.

Amb aquesta nota derrota, el cinquè partit consecutiu sense guanyar, l’equip de Raül Agnés es complica la situació i se situa tretzè a quatre punts del Linares, equip que marca el descens i que la pròxima jornada visita.