1a divisió FEF

Comença a ser desesperant

1a divisió FEF. El Costa Brava s’avança en el marcador però perd al camp d’un altre rival directe, el Sevilla Atlético, per dues accions a pilota aturada

Sevilla Atlético 2 Costa Brava 1

SEVILLA ATLÉTICO:Adri González; Valentino Fattore, Kibamba, Kike Salas, Juan María; Zarzana (Xavi Sintes, 78’), Lulo, Juanlu (Arcos, 93’), Capi (Vacas, 93’); Luismi Cruz (Juanmi, 87’) i Nacho Quintana (Santiesteban, 93’).COSTA BRAVA:Marcos; Pere Martínez, Julen (Gil Muntadas, 81’), Perone, Manel Royo; Álvaro García (Cala, 71’), Galindo, Forlín, Aleix Roig (Boris Garrós, 46’); Guiu i Xumetra.GOLS:0-1 (14’) Guiu. 1-1 (23’) Juanlu. 2-1 (68’) Luismi Cruz.ÀRBITRE:Bueno Prieto.T.G.:al local Juan María; i als visitants Perone, Julen i Pere Martínez.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

Igual que va passar contra el Madrid B, el Betis B i el Linares, el Costa Brava va perdre ahir contra un rival directe en la zona baixa de la classificació, el Sevilla Atlético, i queda encara més enfonsat a la cua de la classificació. Per això, els nou punts que separen els gironins de la permanència són pràcticament el mal menor, i és que després de perdre vuit dels últims nou partits pensar en la salvació és absurd si no es comença a veure un canvi de dinàmica.

Els blau-i-vermells ho proven tot. Ahir, amb un canvi de dibuix i amb Forlín jugant de doble pivot amb Galindo per guanyar solidesa defensiva. Però ni així. I això que una de les coses que més necessitaven els gironins la van tenir, que és una injecció de confiança. I és que després que Nacho Quintana perdonés l’1-0 en l’un contra un davant Marcos, va arribar el 0-1. Va ser un gol mig afortunat, i és que Juan María va desviar un xut de Guiu al fons de la xarxa que va deixar clavat el porter Adri González (14’). Amb el marcador a favor i un plantejament més defensiu tot feia bona pinta, però tot es va tòrcer massa ràpid i d’una manera que els gironins no es poden permetre.

Massa concessions

El Costa Brava va cedir la iniciativa al Sevilla Atlético i no li va anar malament, i és que en jugades trenades el filial sevillista, tot i dominar el partit, va fer poc mal a la porteria de Marcos. El que ningú s’esperava era que els gironins fossin més tous que un filial en la pilota aturada. Ofensivament, no en van poder rematar ni una. I defensivament, van encaixar els dos gols. El primer poc després del 0-1, quan tota la defensa es va quedar mirant una jugada d’estratègia en un córner que Juanlu va convertir en l’empat a un (1-1). I el segon, ja en la segona part, quan el Costa Brava intentava fer un pas endavant. Va ser en una falta lateral, d’aquelles que no es poden fer, que Luismi Cruz va xutar directe i Julen va desviar deixant clavat Marcos (2-1, 68’). Al final, Galindo i Boris van tenir ocasions per empatar, però el mal ja estava fet.

ELS VESTIDORS

Hem tingut la sort d’avançar-nos, però la llàstima és que no hem pogut fer bo l’avantatge i hem encaixat en una jugada d’estratègia
En la segona part hem fet un canvi. Hem trepitjat més camp rival però hem tornat a encaixar
Òscar Álvarez
2n entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)