Un malson que no acaba

3a divisió FEF. El Figueres perd a Vilatenim contra la Guineueta tot i avançar-se en el marcador i continua negat com a local (1-2)

Figueres 1 Guineueta 2

FIGUERES:Jaime González, Jose Germán, Pau Tubert, Toni Gamell, Tarrenchs, Jorge Torres, Espuña (Reñé, 75’), Urri, Rami, Suaibo (Ivan Pérez, 72’) i Joel Arimany (Timo, 72’).GUINEUETA:Xavi, Max (Ayllón, 46’), Pou, Pepe, Grimau (Paratore, 73’), Cristian, Ferran, Abde (Buba, 57’), Godbless, Nil i Òscar.GOLS:1-0 (28’) Jose Germán. 1-1 (65’) Nil. 1-2 (85’) Godbless.ÀRBITRE:Manrique Tomás.T.G.:al local Toni Gamell; i als visitants Max, Ferran i Xavi.

El Figueres no aixeca el cap a Vilatenim, i és que ahir va tenir a les mans la primera victòria de la temporada a casa després d’avançar-se en el marcador però va acabar perdent contra el penúltim, la Guineueta, que va capgirar el resultat en el tram final.

En un partit condicionat per la tramuntana, el Figueres va fer el que havia de fer en la primera part, amb el vent en contra, i és que no va concedir grans ocasions als barcelonins i, a més, va saber aprofitar la seva oportunitat. Ho va fer Jose Germán, que amb un potent xut a l’escaire va marcar l’1-0 (29’). Quan la Unió ja havia fet el més difícil, però, no va trobar la fórmula per tancar el partit en la segona part amb el vent a favor i la Guineueta s’ho va començar a creure. Els visitants van fer mal en les transicions i primer Nil va empatar el partit després d’un bon contraatac col·lectiu (65’) i ja en els últims minuts Godbless va marcar el gol de la victòria (85’) després d’una gran assistència de Buba, que va ser l’encarregat de revolucionar el partit des de l’extrem esquerre.