1a divisió

El Madrid de Vinícius, Courtois i Benzema

1a divisió. Impulsat pels gols de Benzema i de Vinícius i les aturades de Courtois, el conjunt blanc supera el Sevilla i es referma en el lideratge

Real Madrid 2 Sevilla 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal (Lucas Vázquez, 93’), Militão, Alaba, Mendy; Casemiro, Modric (Camavinga, 74’), Kroos; Asensio (Valverde, 74’), Vinícius (Nacho, 91’) i Benzema.SEVILLA:Bono; Montiel (Idrisi, 90’), Koundé, Diego Carlos, Acuña; Jordán (Óliver Torres, 82’), Fernando, Rakitic (Delaney, 71’); Ocampos (Munir, 90’), Papu Gómez (Óscar, 82’) i Rafa Mir.GOLS:0-1 (12’) Rafa Mir. 1-1 (32’) Benzema. 2-1 (87’) Vinícius.ÀRBITRE:Sánchez Martínez.T.G.:Als locals Kroos, Carvajal i Casemiro; als visitants Acuña, Montiel i Ocampos.

El Real Madrid de Carlo Ancelotti és un conjunt que ha rescatat una de les fórmules que històricament li han funcionat, a l’equip blanc; un porter que para el que sembla impossible i una davantera que no perdona. Així està tirant endavant la majoria dels seus partits aquest curs amb Courtois fent aturades increïbles i amb Benzema (11 gols) i Vinícius (9 gols) endreçant pilotes una darrere l’altra. Com moltes altres, la victòria d’ahir (2-1) contra el Sevilla la va fabricar d’aquesta manera, per sumar tres punts que el refermen en el lideratge.

El Sevilla va fer mèrits per no marxar del Santiago Bernabéu amb les mans buides. El conjunt orientat per Julen Lopetegui va protagonitzar una primera hora de partit boníssima, en què es va imposar, es va jugar al que va voler i en què només la falta de punteria i les intervencions de Courtois van impedir que aconseguís una renda que l’acostés al triomf. Rafa Mir (12’) va obrir el marcador a la sortida d’un córner i hauria pogut fer el segon en dues clares oportunitats, igual que Ocampos, que va protestar un penal que va semblar que existia i que va estavellar una pilota al travesser. El Madrid estava clarament superat, però en una acció aïllada Militão va provar-ho des de gairebé 40 metres en el que semblava un xut inofensiu que Bono es va empassar, la pilota va acabar picant al pal i anant a peus de Benzema (32’), que va fer l’empat.

En el segon temps, el ritme va decaure i en el tram final el Madrid, esperonat per l’entrada de l’energia de Camavinga i Valverde, va collar fins que Vinícius (87’) es va inventar un golàs amb un xut des de fora de l’àrea després de deixar enrere dos rivals. El Sevilla ho va intentar a la desesperada i Delaney, en l’última jugada, va estar a punt de fer l’empat amb un cop de cap, però va aparèixer Courtois per neutralitzar l’oportunitat i assegurar el triomf madridista.

ELS VESTIDORS

És una victòria important. Ens ho han posat molt difícil. Vinícius ha fet un gol extraordinari
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Sortim derrotats d’un partit que no hem merescut perdre. Merèixer, però, no serveix
Julen Lopetegui
TÈCNIC DEL SEVILLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)