Copa

El Nàstic cau eliminat en la tanda de penals

Copa

El Nàstic de Tarragona també s’acomiada de la Copa després de quedar eliminat pel Linares en la tanda de penals. L’últim llançament de Ribelles s’ha topat amb el travesser i els locals s’han endut l’eliminatòria.

L’inici del partit ha estat trepidant. Amb una primera ocasió del Linares i després els jugadors del Nàstic han demanat un gol de Carbia després d’un llançament de córner però l’àrbitre ha xiulat falta prèvia. El partit després s’ha calmat i tots dos equips han tingut alguna ocasió però s’ha arribat al descans amb empat.

Pedro ha pogut avançar el Nàstic en un xut que després de tocar en un defensa s’ha enverinat. Ho ha tingut el Nàstic però l’àrbitre ha xiulat un penal molt dubtós a favor del Linares quan quedaven pocs minuts pel final després que Joan Oriol fes caure Sanchidrián. Alváro González l’ha aturat i ha dut el partit a la pròrroga. Ballesteros ha pogut marcar en el primer temps de la pròrroga però en la segona ha estat el Linares qui hauria pogut avançar-se amb una rematada al pal de Barbosa i de nou Álvaro González ha estat clau amb una gran aturada. No ha tingut sort el Nàstic en una gran ocasió molt clara de Pedro que Razak ha refusat des de dins de l’àrea. Una rematada de Lolo Guerrero a la sortida de córner ha marxat fregant el pal però el marcador no s’ha mogut tampoc i el partit ha anat a la tanda de penals, on el Nàstic ha estat menys encertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)