Copa

Dos gols en cinc minuts fulminen el Cornellà

Copa. Àlex Pla falla un penal que hauria pogut donar vida a l’equip de Raúl Casañ

Talavera 2 Cornellà 0

TALAVERA:Rubén Miño, Monroy, Escalante, Juanma, Góngora, Borja Díaz, Vicente Romero (Ceberio, 60’), Jordi Ortega (Mitko, 72’), Rodrigo (Jordi Martín, 80’), Edmilson (Toño Calvo, 72’) i Christian Perales (Adhigibe, 60’).CORNELLÀ:Juanma Santaella, Andrada, Andreu Hernández, Eloy Gila, Alex Pla (Pipo, 58’), Gerard (Dorca, 69’), Pepe Bernal (Rulo, 69’), Borja García, Gonpi, Carlos (Mancuso, 75’) i Baldrich (Sascha, 58’).GOLS:1-0 (15’) Rodrigo. 2-0 (20’) Christian Perales.ÀRBITRE:Armando Ramo Andrés. T.G.: A Escalante i Borja García.PÚBLIC:2.426 espectadors al municipal d’El Prado.COMENTARI:El Cornellà, que en l’edició de la copa de la temporada anterior va eliminar l’Atlético de Madrid i va portar el partit contra el Barça a la pròrroga, va quedar ahir eliminat del torneig del KO després de perdre en la seva visita al municipal d’El Prado. El conjunt dirigit per Víctor Cea va marcar el primer gol del partit en el primer quart d’hora de joc gràcies a una diana del brasiler Rodrigo Farola. El Talavera va penalitzar un error en la sortida de la pilota del Cornellà per avançar-se en el marcador i al cap només de cinc minuts Christian Perales feia el segon gol de la nit, després d’aprofitar un refús en una acció precedida per una centrada de Góngora i una rematada d’Escalante. El Cornellà hauria pogut retallar distàncies passada la mitja hora de joc, però Àlex Pla va desaprofitar una pena màxima. El porter Rubén Miño, amb passat blaugrana, li va endevinar el llançament. El Talavera no guanyava un partit com a local des del dia 3 de setembre, en la segona jornada de lliga.