1a divisió FEF

El Cornellà i el Nàstic signen l’empat en un partit ensopit (0-0)

El Cornellà i el Nàstic no arribaven en un bon moment i continuaran amb la inèrcia negativa de resultats, i és que aquesta tarda han tancat la jornada amb un empat a zero que, més enllà del resultat, ha decebut per les poques ocasions que s’han vist sobre la gespa del camp del Cornellà.

Amb els locals ben ordenats al darrere els tarragonins han basat el seu atac en buscar la pilota llarga per aprofitar la fortalesa física dels seus davanters, però no n’han tret cap profit. El Cornellà, segur al darrere, tampoc ha tingut les idees clares al davant, i només Gonpi en accions puntuals semblava que podia desequilibrar el partit. De fet, en la primera part no ha hi ha hagut pràcticament cap ocasió de gol.

En la segona el guió no ha canviat, tot i que en els primers minuts el Cornellà ha tingut dues bones arribades que ha resolt bé Manu García. El Nàstic ha reaccionat després amb un parell d’arribades de Pablo Fernández i Bonilla, però tampoc sense excessiu perill. Els minuts han anat passant i el xiulet final ha arribat amb la sensació que el marcador no s’hauria mogut encara que el partit hagués durat una hora més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)