1a divisió FEF

Avui sí que toca fer el primer gran pas

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Castelló (17 h) obligat a trencar la ratxa nefasta de resultats

La dinàmica de joc i resultats del Costa Brava és més que dolenta –només ha sumat un punt dels últims 27 en joc– i des de fa un mes tot el que es viu és estrany. El club, pendent de fer efectiva la venda als nous propietaris; el tècnic Oriol Alsina, sancionat amb quatre partits i sabent que no continuarà, i la incertesa generada pels ajornaments dels partits contra el Castelló i el Sabadell pels casos de covid-19 a l’equip rival. Precisament avui toca recuperar el partit a Castàlia, i després de saber dissabte a última hora que no jugaven contra el Sabadell, els gironins tenen ganes de trepitjar la gespa. “Quan la situació és dolenta sembla que tot es gira en contra, però en aquests casos poc hi podem fer. Teníem ganes de jugar perquè l’equip està convençut de canviar el rumb, però ara afrontem la visita al Castelló amb les mateixes ganes”, comenta el segon entrenador, Òscar Álvarez, conscient que el descans tampoc els ha anat malament: “El Castelló va jugar diumenge i torna a jugar dissabte. En aquest sentit ens afavoreix, però en el fons tenen una plantilla àmplia, amb totes les posicions doblades i amb jugadors de molta qualitat”.

Sigui com sigui, toca visitar el Castelló, el cinquè classificat i un dels gallets de la lliga, però el Costa Brava sap que no es pot permetre una altra derrota. “El cos tècnic i els jugadors tenim clar que podem donar molt més. No ens podem retreure res de voluntat, treball, entrega i compromís, però hem de créixer al camp en aspectes ofensius i defensius que ens estan costant molt. Quan vens de resultats complicats necessites guanyar per veure-ho tot més clar i mentalment l’equip està en el camí correcte”, indica Òscar Álvarez.

7 Partits guanyats 1

3 Partits empatats 4

3 Partits perduts 8

16 Gols a favor 6

11 Gols en contra 22

LA PRÈVIA

No ens podem retreure res de voluntat, entrega i compromís, però hem de créixer al camp en aspectes ofensius i defensius
Ens afavoreix venir amb més descans, però el Castelló té una plantilla àmplia i de molta qualitat
Òscar Álvarez
2n entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)